Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Over ons

Welkom in de wondere wereld van Pokémon

Pokémon is nu al een aantal decennia een enorme hit. Zowel bij kinderen, jongvolwassen als ook volwassenen. Om de een of andere reden voelen we ons allemaal aangetrokken tot Pokémon. En dit gevoel neemt alleen maar verder toe wanneer je interactie hebt met andere liefhebbers, videospellen en verzamelobjecten.

Zo zijn er tegenwoordig tal van producten te verkrijgen die met Pokémon te maken hebben. Als echte liefhebber van dit universum geven ze je een bepaald goed gevoel. Er gaat bijvoorbeeld niets boven het verzamelen van unieke kaarten van je favoriete Pokémon. Het is iets dat altijd leuk blijft.

In de wondere wereld van Pokémon is er dan ook een hoop mogelijk. Ga aan de slag met de videospellen, de merchandise en de allernieuwste Pokémonkaarten van dit moment. Waar kijk je nog het meeste naar uit?

Wie zijn wij?

Wanneer je van jongs af aan opgroeit met Pokémon, dan evolueer je al snel in een absolute liefhebber. Iemand die van zowat alles houdt dat met Pokémon te maken heeft. Dit is precies wat wij persoonlijk ook hebben meegemaakt.

Na de eerste aanraking met Pokémon waren we al snel onder de indruk van deze wondere wereld. Pokémon heeft langdurig iets te bieden. Het is niet zo dat je er een tijdje mee bezig bent en dat het vervolgens weer verwatert. Tenminste, mits je de juiste materialen tot je beschikking hebt.

Zo ontstaan er om de zoveel jaar nieuwe videospellen, Pokémonkaarten en blijft het leuk om oude afleveringen zo nu en dan terug te kijken.

Als echte liefhebber van Pokémon merkten we echter dat dit goede gevoel over Pokémon bij sommige mensen verwatert. Simpelweg omdat ze langdurig bezig zijn met andere zaken in het leven. Denk aan werken, studeren, sporten en/of persoonlijke relaties onderhouden. Daarbij wil aandacht voor Pokémon nog weleens onbewust verloren gaan. En dat is natuurlijk doodzonde.

Om hier verandering in aan te brengen, besloten we om ThePokéWay te starten. Als fanatieke verzamelaars was het ons doel om toegang tot Pokémon voor iedereen toegankelijk te maken. En dan ook echt toegang tot een zo groot mogelijk scala aan verschillende producten. Op dagelijkse basis zetten we ons in om naar dit doel toe te werken.

Hierdoor hebben wij van onze hobby reeds ons werk weten te maken. We kijken er naar uit om het goede gevoel van Pokémon steeds verder te verspreiden. Daarbij luisteren we uiteraard altijd naar wat jullie te vertellen hebben. Ons doel blijft altijd om de Pokémon community optimaal te ondersteunen. Het aanbod van een zo groot mogelijke Pokémon collectie is hier een kernonderdeel van.

Bekijk nu wat ThePokéWay jou te bieden heeft!